Snizeni antikoncepce

Dobry den, dnes jsem dostala od lekare Nitrofurantoin 100mg a laktobacily jako doplnek, chtela bych se zeptat jestli to ma nejaky vliv na HA jeanine kterou beru uz 4 roky a popripade jak dlouho po dobrani tablety na HA jeste ucinkuji. Deluji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v době užívání může přípravek snížit účinnost antikoncepce, při užívání antibiotik či chemotherapeutik je lepší styk chránit ještě barierovou metodou. Při užívání antibiotik je lepší chránit styk ještě týden po doužívání MUdr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: