Snížení dávky hormonů

Chtěla bych vysadit hormony štítné žlázy. Brala jsem do 16.9. Letrox 50, 7x v týdnu. Protože už léky beru skoro 7 let tak jsem je chtěla zkusit vysadit. Po poradě s mým homeopatem jsem dávku snížila na 25, 6x v týdnu a v neděli 50. Do teď mě nic netrápilo (možná trochu únava), ale před 3 týdny se mi po pohlavním styku objevil ( asi na 2 dny) nažloutlý nezapáchající výtok. Použila jsem pharmatexovou globuli a kondom takže mě jako první napadlo jestli to není pharmatexem, ale teď jsem po měsíci měla styk znovu (s pharmatexem i kondomem) a opět se objevil ten výtok. Také už mám 4 dny spožděnou menstruaci. Může to mít spojitost se snížením hladiny hormonů nebo je to gynekologický problém? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud by došlo k poklesu hormonů štítnice v krvi, projevilo by se to spíše nadměrnou, či častější menstruací. V tomto případě bych doporučila spíše vyhledat gynekologa.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: