Snížení krevního tlaku

Od vánoc se mi pravidelně v 19 hod.zvýší krevní tlak přes 20090 (mám izolov.systol. hypertenzi).Lékař mi předepsal Tensiomin 12,5 pro případ kdy budu mít 180 a více. rozkousat a zapít.vůbec mně to nepomáhá. Je to vůbec běžné a za jak dlouho účinné. Samozřejmě mám léky i jiné léky na tlak. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčba vysokého tlaku je někdy velmi složitá záležitost a může být mnoho příčin vzestupu tlaku a kolísání tlaku. Někdy je nutná i hospitalizace a speciální vyšetření k tomu, aby se určila příčina a stanovila správná léčba. Předepsání Tensiominu je vpořádku, ale je možné, že dávka bude nedostatečná. Oznamte to lékaři a v žádném případě si sám nezvyšujte dávku Tensiominu ani jiných léků.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Kromě plic kouření často
Články: Kromě plic kouření často "nevydýchá" ani srdce
Většina lidí si kouření...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: