Snížení libida

Dobrý den, obracím se na Vás s problémem skoro úplné nechuti k sexu. Jsme spolu s přítelem skoro 6 let a zezačátku vztahu až po zrhruba 5 let nebyl žádný problém, naopak sex jsme si užívali moc. Ale posledního čtvrt až půl roku je veliká změna z mé strany. Na sex chuť skoro nemám, mého partnera to samozřejmě trápí, má obavy ze sebe,ale podle mého názoru je problém v mém těle. A den ode dne je to horší, vždy když k něčemu má dojít,už si v hlavě připouším, že se to opět nepovede a jsem negativní. Brala jsem 3,5 roku Minervu a poté asi rok Azalii, momentálně jsem 2 měsíce po vysazení antikoncepce,ale zdá se mi, že je můj stav ještě horší :(.Nevím už jak navrátit chuť k sexu, aby to bylo jako dřív. Proto Vás prosím o názor, zdali je možné, že 2 měsíce jsou ještě krátká doba a je šance, že se hormony upraví a nastane změna a nebo si mám zajít znovu k lékaři, aby mi třeba provedl nějaké hormonální vyšetření? Děkuji mnohokrát za odpověď.Hezký den

Odpověď odborníka:

Gynekologické a hormonální vyšetření patří v takových případech k základním. Určitě bych se k nim přikláněl. Důležitou roli hraje rovněž psychika - nenuťte se k sexu, pokud nemáte chuť a s partnerem otevřeně komunikujte. Opačný postup by vedl pouze k fixaci na tento problém.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x