Snížení účinnosti

Užívám antikoncepci Yosefinne a nyní jsem byla u gastroenterologa, který mi předepsal lék Duspatalin retard, chtěla bych se zeptat, ovlivnuje tento přípravek antikoncepci a vadí léku od gastroenterloga, pokud beru doplněk stravy Superželezo? Děkuji.

Odpověď odborníka:

V příbalových letácích u přípravků Duspatalin retard a Superželezo není uvedena interakce s antikoncepcí Yosefinne. Přípravky proto můžete užívat.
S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pravidelný pohyb chrání střeva
Články: Pravidelný pohyb chrání střeva
Pravidelným provozováním...
Po menopauze hrozí infarkt. Pomůže hormonální léčba?
Články: Po menopauze hrozí infarkt. Pomůže hormonální léčba?
Na srdeční onemocnění umírá...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: