Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý večer, cca v 22:20 jsem si vzala HA a po hodině jsem měla jednou vodnatý průjem, bude tabletka účinná, když jsme měli s přítelem cca v 17:30 nechráněný styk? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Při zvracení nebo průjmu může být účinek antikoncepce snížen pro jistotu použijte 10 dní ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: