Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý den, potřebovala bych radu ohledne antinkoncepce Jeanine a možnosti ovlivnění jejího účinku jinými přípravky. Jeanine beru už delší dobu, teď mi bylo na neurologii předepsáno antiparkinsonikum Isicom 100 a k tomu Motilium. Chtěla bych se proto zeptat, jestli hrozí snížení účinnosti antikoncepce?? Mnohokrát děkuji za odpověď. S pozdravem Dejna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dejno! Výrobci přípravků neuvádí, že by se jejich kombinací snížila účinnost antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: