Snížení účinnosti antikoncepce vlivem jiných léků

Dobry den,mam problem. Beru prasky Salofalk 500 a Medrol a chtela bych se zeptat, zda tyto prasky snizujou ucinnost antikoncepce Lindynette 20. Dekuji predem. Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, u Vámi uváděných léků není snížení účinnosti antikoncepce popisováno.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: