Snížení účinnosti hormonální antikoncepce

Dobrý den, před pár dny jsem si koupila přípravek, který má pomoci k lepšímu spánku (Novo Passit). Obsahuje však výtažek z třezalky tečkované, která je údajně schopna snížit účinnost antikoncepce. Chtěla jsem se zeptat, jestli byste nedokázala posoudit, po jak dlouhé době po doužívání tohoto léku (100 ml roztoku, který se užívá zhruba deset dnů) je spolehlivost antikoncepce znovu téměř stoprocentní? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aneto! Velmi chytře a zodpovědně promýšlíte, jak se vzájemně passit ovlivní s HAK! Skvěle! Doporučuji Vám užívat současně to i ono a po dobu cyklu, v němž budete novo passit užívat, se chraňte ještě jinou metodou (kondom, neplodné dny + přerušovaná soulož, spermicid apod).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x