Snížený draslík

Vážený pane/paní doktore/ko,navštívila jsem urologii se zánětem močového měchýře.Moč byla negativní.Krev se neprokázala.I když tomu nerozumí protože z laboratoře byla napsané krev 3.Doktor mi pro jistotu odebral krev a nasadil antibiotika.Na kontrolu mám jít až za týden a na izip jsem se podívala na výsledky krve.Přikládám výsledky.. VYSLEDKY METOD BEZ KLICE NCLP Metoda--------------Hodnota-Jednotky-Referencni meze-Hodnoceni Urea 2.2 mmol/l 2-6.7 Kreatinin 51 umol/l 52-106 snˇ§en Sodˇk 142 mmol/l 136-145 Draslˇk 3.55 mmol/l 3.8-5 snˇ§en Chloridy 105 mmol/l 97-107 Erytrocyty 4.89 E10*12/l 4-5.2 Stredni obj.Ery 88.8 fl 80-100 Hematokrit 43.4 % 35-47 Leukocyty 11.3 E10*9/l 4-9 zvěçen Hemoglobin 147 g/l 120-160 Barvivo Ery 30.061 pg 26-34 Koncent.HB v Ery 0.339 g/ml 0.31-0.36 Trombocyty 195 E10*9/l 150-350 Separace 1 provedeno Chci se zeptat co známená že mám snížený draslík a kreatinin?Před měsícem jsem byla na GASTROENTEROLOGII s velkými bolestmy,křeče břicha v oblasti žaludku a střev,průjmy střídající se ze zacpou,pocity na zvracení a celkovou malátností a únavou.Nic se nezjistilo z moči ani z krve.Na draslík se krev neodebírala.Do dnes břicho sem,tam zabolí a únava a sladost přetrvává.Mohlo to být zpusobeno nedostatkem draslíku?Řeší se tento problém?Mám očekávat že na urologii se to bude řešit??Děkuji předem za odpověd.Věra

Odpověď odborníka:

Ten kreatinin je vpodstatě hraniční, spíše bych doporučovala jeho hodnotu zkontrolovat s určitým časovým odstupem. Snížená hladina draslíku by mohla být i následek těch průjmů, měla byste ho více přijímat v potravě ev. v tabletách na lékařský předpis. Pak máte zvýšené leukocyty, což je známka bakteriální infekce.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: