Snížený účinek antikoncepce?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli Duomox 1000 snižuje účinky antikoncepce Softinelle. Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: