Solárium a léky

prosím mám dotaz.. můžu jítdo solária jen tak na 10 minut když užívám léky Isame300,medoram H a medoram 5mg.. děkuji

Odpověď odborníka:

Obecně není návštěva solária vhodná, především z důvodu zvýšení rizika rakoviny kůže. Užívání těchto léčiv však nepředstavuje překážku slunění v soláriu.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: