Solarium a mykosy

Dobry den,moje pritelkyne (22) trpi kvasinkovym zanetem,porad se ji vraci,hlavne kdyz ji sladke nebo pije sladke vody.Take chodi casto na solarium,chtel bych vedet jestli i to ze tam chodi nema vliv na jeji caste navraty zanetu.Protoze je tam teplo a jestli se tim ten zanet nerozsiruje vice.Mela by tam prestat chodit?Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine! Solárium doporučuji pouze krátkodobě, jako přípravu na prudké slunce třeba před zájezdem k moři. Dlouhodobě je zcela nevhodné a škodlivé. Na druhou stranu, na mykosu by mít vliv nemělo. Proti opakovaným mykosám pomáhá : omezit sladkosti. nosit sukně a volné prodyšné kalhoty, žádné jeansy. BAVLNĚNÉ spodní prádlo, vyhýbat se střihu "tanga". Intimní partie mýt pouze vodou a max. 1x denně. Jíst probiotka (dostanete v lékárně). Nepoužívat parfemované a deodorované vložky. A pak - možná že reinfekci napomáháte vy - až se bude partenrka léčit antimykotiky, nechte si předepsat stejná v masti a potírejte si žalud a předkožku, důkladně, všechny záhyby, dle návodu, dostatečně dlouho.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: