Solfatanová koupel u dítěte

Dobrý den, můj pětiletý syn má atopický ekzém (kvasinku) a v létě jsme navštívili termální lázně Velké Losiny. Sirné koupele mu výrazně pomohly, ale nyní, po měsíci se znovu začínají objevovat červená ložiska. Ráda bych doma zkusila připravit koupel ze solfatanu, ale nevím, zda je to pro malé dítě vhodné. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý večer, především Vám poradím , abyste navštívila dermatologa , který učí jednak správnou diagnosu a jednak správnou léčbu, solfatanem nelze nikdy zcela nasimulovat přirozené sirné koupele. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: