Som 3 mesiace po operácii...

  • Dotaz od: Mária Fašungová
  • Publikováno: 6.4.2008
  • uLékaře.cz

Som 3 mesiace po operácii kŕčových žíl asi pred týždňom ma v nohe niečo prudko zabolelo a v ten deň som temer vôbec nemohla chodiť. Ďalšie dni sa to zlepšovalo a cca po 3 dňoch mi opuchol a zmodrel členok. Praskla mi cieva ? Môže to súvisieť s operáciou , mám navštíviť cievneho chirurga ? Ďakujem

Odpověď odborníka:

Skutečně mohlo dojít k prasknutí cévky, bývá to hodně bolestivé.Souvislost s operací musí posoudit váš cévní chirurg., určitě ho kontaktujte. Noste elastickou bandáž (punčochu či elast. obinadla) a ev. končetinu chlaďte, pokud bolí, o další případné léčbě se poraďte s lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Biologická léčba si poradí i s rakovinou močového měchýře
Články: Biologická léčba si poradí i s rakovinou močového měchýře
Rakovina močového měchýře...
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Magnetická rezonance srdce
Články: Magnetická rezonance srdce
Magnetická rezonance je...
Chronická kopřivka a její příčiny
Články: Chronická kopřivka a její příčiny
O chronické kopřivce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x