Sono karotid

Rad bych vedel jestli se mam vysledku sonografie obavat a jestli jde tento stav zmenou zivotniho stylu spravit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že Váš nález na UZ karotid je prakticky v normě. Postupně s věkem jsou minimální nálezy prakticky u všech lidí. Nikdy není na škodu vést zdraví životní styl. Přestat kouřit, pokud kouříte, nepřejídat se a hýbat se.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: