Sono prsu

Dobrý den tak jsem byla po ctyrech mesicich na kontrole.Psali mi ze mam masthopathie firo cystica gr. II praecip.. rekli mi ze je to porad stejne a ze se nic nezvetsilo ,zadne nove zmneny nezjisteny ...hypoechogenni lozisko benigniho charakteru hmatne a pohyblive...prosim o prelozeni tehle posledni vety ,hypoechogenii......atd....moc dekuji pokazde co jsem se ptala jste mi presne odpovdeli a dodali mi jistotu ze to vlastne nic nebude.:-) dekuji za odpoved :-)

Odpověď odborníka:

Bude to pravděpodobně drobná cystička,jinak zcela běžný nález neobávejte se příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Články: Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Poranění zkřížených a...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Dostupnost biologické léčby je omezená. Přesto ji lze získat
Články: Dostupnost biologické léčby je omezená. Přesto ji lze získat
Moderní, jedinečná a drahá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
„Drátkem“ na křečové žíly
Články: „Drátkem“ na křečové žíly
Možností, jak se zbavit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x