Sono prsu

Dobrý den uz jednou jsem vam tu psala ze mam lozisko v HZK, ktere je hypoechogenni, hladkych kontur, s benignimi znamkami ..tedka jsem byla na kontrole a zvetsilo se predtim bylo 12*6mm a tedka je to 13*7mm . nyni jsem v 26 tt. Tak jsem se chtela zeptat jestli je to tim tehotenstvim to zvetseni ..napsala mi do zpravy .diskretní progrese.co to znamena a je mozne ze lozisko se zvetsilo pouze tim ze jsem tehotna nebo se muze zmenit v lozisko zhoubne? Mockrat dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

To je nepatrné zvětšení prakticky 1 mm s největší pravděpodobností to bude jen těhotenstvím a má benigní známky buďte bez obav Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: