Soor jazyka

Dobrý den, lékař mi diagnostikovat soor jazyka, k léčbě doporučil Imudon tbl., ovšem tento lék se již prý nevyrábí a v lékárně mi jiný lék se stejnou účinností nedali, prý takový není. Můžete mi poradit, jak se této infekce zbavit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jano,doporučila bych Vám tedy jiné antimykotikum např. Clotrimoxasol vaginální globule- nelekejte se formy vaginálních globulí- lze je taktéž rozpustit v ústech.Obávám se ale, že všechna dostupná antimykotika jsou pouze na lékařský předpis.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: