Soor kojence

  • Dotaz od: Pavlína Holá
  • Publikováno: 9.11.2007
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám půlročního chlapečka, kterého plně kojím. Udělala se mu v pusince pliseň na kterou nepomámá genciána. Doktorka nám napsala Nizoral tbl., půl tbl. 3dny po sobě rozpstit v čaji a dát vypít, ale malý to zvrací. Není jiná léčba? Tablety navíc nejsou vhodné pro děti pod 15kg, malý má 9kg. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zkuste Nizoral půl tablety rozpustit v převařené vodě a moučnivku tím pouze potírat.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Neléčená žloutenka může skončit rakovinou
Články: Neléčená žloutenka může skončit rakovinou
Chronický zánět jater je...
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Zeleným čaje proti rakovině: tentokrát opravdu?
Články: Zeleným čaje proti rakovině: tentokrát opravdu?
Lístky zeleného čaje jsou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Osm jednoduchých kroků k prevenci rakoviny
Články: Osm jednoduchých kroků k prevenci rakoviny
Přibližně třetině všech...
Parkinsonova choroba
Články: Parkinsonova choroba
Parkinsonova choroba je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: