Současné užití několika prášků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu bez vedlejších účinků brát současně B-komplex, Flonidan 10mg a Ascorutin. Současně myslím najednou třeba při snídani. Aniž by se mezi sebou nějak mlátili nebo nějak škodili.

Odpověď odborníka:

Ano, můžete, vzájemné ovivnění účinku nehrozí.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: