Současné užívání různých léků se seropramem

DOBRÝ DEN. MÁM CHŘIPKU. V LÉKÁRNĚ JSEM DOSTALA PARALEN PLUS A SIRUP ROBITUSSIN.PO PŘEČTENÍ LETÁČKŮ JSEM SE DOVĚDĚLA,ŽE POKUD UŽÍVÁM LÉKY PROTI DEPRESI, MÁM SE PORADIT S LÉKAŘEM O VHODNOSTI UŽÍVÁNÍ TĚCHTO LÉKŮ. UŽÍVÁM SEROPRAM DLOUHODOBĚ, NYNÍ PŮL TABLETY DENNĚ. MOHU K TOMU TEDY UŽÍVAT PARALEN PLUS A ROBITUSSIN? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Klíšťová encefalitida: Česko vede v počtu nemocných
Články: Klíšťová encefalitida: Česko vede v počtu nemocných
Onemocnění klíšťovou...
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
Po bypassu nemusíte abstinovat
Články: Po bypassu nemusíte abstinovat
Mnozí kuřáci se po operační...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Holčička, nebo chlapeček? Opravdu (ne)lze pohlaví ovlivnit?
Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Články: Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Potíže s cévami jsou dnes...
Kouříte v těhotenství? Ničíte dítěti psychiku
Články: Kouříte v těhotenství? Ničíte dítěti psychiku
Přesně na to přišli finští...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: