Šourek

Dobrý den, chtěl bych se na vás obrátit s prosbou o radu. Jde o to, že už asi 3 týdny mě svědí hlavně šourek a trochu vedle šourku na tříslech. Šourek mám i zarudlý a kuže je více citlivá. U našeho městského kožního jsem objednán až za 4 týdny, že prý dříve mě nevezme i přesto, že mě tyto obtíže celkem hodně vadí. Tak bych vás chtěl poprosit o radu, jestli bych si nemohl koupit sám nějakou mastičku nebo nějaké bylinky. A také se bojím spát se svojí přítelkyní, i když na penisu nic nemám, i tak bych jí nerad něco přenesl..

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pajine! Podle vašeho popisu se domnívám, že by se mohlo jednat o mykózu. Zkuste si v lékárně koupit mastičku "Imazol krémpasta" a postižená místa mažte 2xd. Kožního lékaře o používání této masti informujte. Do odeznění potíží se radějí kontaktu postižené kůže s kůží vaší partnerky vyhýbejte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: