Šourek

Dobrý den, měl jsem malou nehodu, při rychlém oblékání kalhot jsem si jedno varle zatlačil kalhotama mimo šourek. Varle se mi podařilo mírným zatlačením dostat zpátky do šourku, ale po dvou dnech mě v oblasti kde se varle zatlačilo začlo mírně pobolívat. Na tom místě lze něco nahmatat. Chtěl bych se zeptat co by to mohlo být a zda je nutnost zajít s tím k urologovi nebo jestli je moznost ze to přejde. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marku! Nepochybně jste si varle vytlačil do tříselného kanálu. To samo o sobě není ohrožením varlete. Pokud Vás však místo "nehody" bolí a je tam hmatná nějaká změna, neuděláte špatně, když se necháte urologem vyšetřit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x