Šourek

Již před třemi letyjsem urologického lékaře upozornil,že mám pocit,řezání trenek mezi třísly.Svěřil jsem se s tímto problémem i neurologovi,byl jsem s tím dvakrát na u kožního lékaře,který mi předepsal mast micetal.Ale ta jako by pálení šourku zvyšovala.Nyní,když sedím,tak cítím bolest v místech u kořene penisu,a začátku šourku.S tímto mě poslal neurolog na rengen,který jsem absolvoval 9.12.2013,rengen jsem se pokusil zaslat.Nyní mám jít na kontrolu k neurologovi 16.1.2014.,k urologovi až v Březnu.U něho jsem byl na urologické prohlídce v Březnu 2013,a ten i když věděl potíž s řezáním trenek,mi určil další kontrolu až za rok,a proto píši,zda mám podniknout další kroky a jaké?Děkuje Pavel

Odpověď odborníka:

Urolog se zabývá, kromě jiného, vlastními pohlavními orgány. Pokud máte kožní potíže a ne bolesti varlat atd., tak navštivte kožního lékaře.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x