Souvislost polohy dělohy a spánku

Dobrý den,před několika lety mi byla zjištěna gynekologem děloha zakloněná dozadu. Už od dětství spím na břiše a ani teď nejsem schopná spát jinak což mi bohužel přináší nemalé problémy s páteří. Může poloha dělohy za můj zvyk spát na břiše? ...a mohlo by se to změnit těhotenstvím? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Naopak spaní na břiše se při děloze zakloněné dozadu doporučuje, v těhotenství se děloha zvětší a po porodu může mít i jinou polohu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: