Souvislost vnějších hemoroidů s kostčí

V letošním roce mě již podruhé velmi trápí vnější hemoroidy, pravidelně beru Detralex-2tbl. denně, při ataku 6 tablet. Při prvním ataku tablety v podstatě nezabraly- problémy trvaly měsíc. Pak měsíc klid a teď znovu již pátý den. Zároveň mám problém s kostrčí, bolí- jarní práce na zahrádce asi, úrazu si nejsem vědoma. Pravidelně cvičím, jezdím na kole- při problémech samozřejmě ne, jím zdravě váhu mám v normě, stolice pravidelná, tak nevím. je možná souvislost?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Anny, Někdy je bolest hemeroidů tak velká, že se může zdát, že bolí i kostrč. Pro vyloučení doporučuji návštěvu lékaře - ortopeda. Tablety Detralexu se musí užívat dlouhodobě - mají za úkol posilovat žilní stěnu (aby se tak snadno netrhala) a to trvá delší dobu. Proto jednorázově zabrat nemůžou. Pro akutní stav je dobré použít lokálně přípravky ve formě čípků nebo masti - mají ulevit od bolesti a zastavit krvácení.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: