Spala

Dobry den v sobotu jsme byly s dcerou u lekare ,byla nam zjištěna spala,objevili se pupínky,doprovázející svěděním.byl nam předepsán ospen po 8hodinach.po třech dnech užívání léků,svědění neustoupil o a pupínky se objevili jeste vice.chci se tady zeptat jestli je to normální a mame pocitat jeste s dalsim vysevem i po uzivani ospenu.nebo jestli mame znovu zamířit k lékaři aby nam byl předepsán nejaky jiný lék.předem děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně se o spálu nejedná, jednak spálový exantém nebývá svědivý a nevyskytují se u něho pupínky a navíc by na ATB měl zareagovat a být na ústupu v opačném směru, než se vyséval. Takže pokud problém trvá navštivte opět lékaře k přehodnocení diagnózy.

MUDr. Petra Čamborová
MUDr. Petra Čamborová

Specializace: Dětské lékařství a klinická osteologie
Pracoviště: dětské oddělení Krajská nemocnice T.Bati a.s., Zlín
dětská osteologická ambulance, Osteocentrum Zlín, Mediekos Ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: