Spála

Dobrý den, byla jsem v kontaktu s člověkem, u kterého se 2 dny na to projevila spála. Je možné, že bych ji mohla také dostat? Jsem těhotná, tak mám trochu strach. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nákaza sice není pravděpodobná(pacient bývá infekční pouze po dobu akutních příznaků), bohužel ji ale nelze zcela vyloučit. Pokud na sobě pozorujete jakékoliv příznaky (horečku, zvracení, bolesti v krku, vyrážku) doporučuji Vám poradit se s Vaším lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: