Spála

Dobrý den, je mi 40 let, jsem asmatik a alergik, pracuji v mateřské škole, kde se vyskytla spála. Mám podezření, že mám spálu (svědivá vyrážka=pupínky po celém těle, bílý povlak na jazyku, špatně se mi dýchá), beru léky na astma a xyzal, teď mám i Cotrimoxazol AL forte na kašel a zánět dýchacích cest. Prosím o radu, zda Cotrimoxazol vysadit a zda je důležité jet již dnes na pohotovost pro nějaké léky nebo zda stačí počkat do všedního dne. Mám strach, necítím se dobře a velmi špatně se mi dýchá. Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností by se o spálu jednat mohlo. Doporučoval bych proto kontrolu u ošetřujícího lékaře a do té doby klidový režim. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x