Spálová angína

Dobrý den, syn (5let)prodělal spálovou angínu, před 10dny dobral antb.Ospen a dostal Pendapon, dcera má od včerejška angínu s podezřením také na spálovou(3roky, také Ospen), ve školce mají zvýšený výskyt této nemoci a spály. Je syn teď"chráněn" pendaponem a může do školky, nebo je lepší držet ho doma s nemocnou sestrou? Bohužel jinou variantu hlídání nemám. Děkuji, Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie! Syn je pendeponem (ne zcela úplně) chráněn. Dbejte na životosprávu. Kondice, otužilost, pestrá strava, dostatek spánku.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: