Spálová angína

Dobrý den,můj syn má spálovou angínu a je alergický na penicilin.lékařka mu napsala Cefzil a to po 12-ti hodinách3,5 ml suspenze. Váží 10.30 kg .Bereme již třetí den,ale žádnou změnu nepozoruji,vysoké teploty má 5.den. Zdá se mi to už dlouhá doba . Chci se zeptat,jestli máme správné dávkování a jestli jsou vysoké teploty tak dlouho normální.Děkuji za odpověď s pozdravem Alena

Odpověď odborníka:

Horečka by měla během 3 dnů antibiotické léčby opadnout. Pokud nadále trvá, bude asi nutná změna antibiotika, obraťte se znovu na vašeho lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: