Spálová angína

Dobrý den, u synka ve školce se objevila spálová angína a já zvažuji zda ho tam dávat, jelikož mám doma i ročního synka, který vždy chytí vše. Kdyby to chytnul mladší syn, je to problém? Nebo je to běžná nemoc jako každá jiná? Díky moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není to nic zásadně nebezpečného, je dobře léčitelná antibiotiky - spála - info zde: http://www.ulekare.cz/clanek/spala-1101?search=sp%C3%A1la&from=0 . Rozhodnutí o ponechání dítěte doma je jen a jen na vás, nemoc je hodně infekční, ale nedá se šíření předpovědět. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: