Spálový bacil

Dobrý den, mám spálový bacil v pochvě. Můj doktor mi tvrdí, že se neléčí a je to normální. Chci se zeptat jestli se opravdu nijak neléčí? Ďekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mišule! Ano, spálový bacil (streptococcus pyogenes) v pochvě se skutečně neléčí.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: