Spálový bacil

Bylo mi řečeno, že při spálovém bacilu může dojít k poškození zraku a že by mě být nemocný v šeru a vyhýbat se ostrému světlu. A pak mám další dotaz, když jsem těhotná (v 4 měsíci), tak může dojít k rizikům kdybych dostala od syna spálový bacil? A jaké to může mít pro mě následky a hlavně pro nenarozené miminko. A zda je možná léčba. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Při spále či spálové angině nedochází k poškození oka. není nutné být v šeru. V těhotenství nehrozí žádné riziko pro plod.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: