Spánek - mirzaten

Dobry den dostala som od svojho lekara mirzaten 15 na noc polovicku pre zle spanie ale som ho nezacala este brat mam strach ze na druhy den mi bude po nom zle alebo budem malatna.

Odpověď odborníka:

Jde o velmi nízkou dávku, takže se nemusíte bát žádných nežádoucích účinků. Mirzaten je všeobecně velmi dobře snášen. Máte-li obavy z ospalosti druhý den, zkuste první dávku užít v pátek nebo sobotu, abyste následující den měla volno. Pokud máte ale pochyby, poraďte se ještě jednou se svým lékařem.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: