Špatná chůze po zlomenině

Dobrý den. Syn utrpěl zlomeninu nad zevním kotníkem Fractura subperiostalis malleoli lat pedis. Měl sádrovou dlahu po dobu 3 týdnů. Sádra mu byla odstraněna před 2 týdny. Bohužel pořád hodně kulhá. Mám dotaz, zda je velmi špatná chůze po zlomenině běžná a jak dlouho tento stav může trvat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano, někdy bývá obtížné nohu po znehybnění rozchodit. Možná by to chtělo rehabilitaci. Poraďte se s ošetřujícím lékařem.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: