Špatná činnost štítné žlázy

Dobrý den,v době chřipky mi lékař nabíral odběr krve, kde se zjistila hodnota 4,47 nevím jestli to je hyperfunkce nebo hypofunkce štítné žlázy. Lékař moc sdílný nebyl a jen odpověděl, že mám přijít za půl roku, ale já se zdravotně cítim v pořádku. Je možné, že za půl roku budou hodnoty v pořádku a že se mi jen hodnota zvýšila díky nemoci a stresu? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je možné, že při kontrolním odběru bude vše již v pořádku. Nepíšete, o jakou hodnotu (4,47) se jedná. TSH? fT4? Vždy je třeba hodnotit víze lab. parametrů. Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: