Špatná cytologie

Dobrý den. Můj gynekolog mi udelal cytologii, která nedopadla dobře. Poslal mě na další vyšetření na speciální kliniku do Prahy. Nebyl mi schopen říct, o co se jedná a mám strach. Očkovaná proti rakovině děložního čípku jsem. O co by mohlo jít? A je ohrožen můj partner?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hlavně klid, nepřemýšlejte nad rakovinou... partnera se posun v cytologickém nálezu nijak netýká, a konziliární vyšetření vám řekne více nejspíše se bude jednat o zánětlivé změny na epitelu čípku....ale to spíše odhaduji, protože konkrétní nález jste nenapsala.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x