Špatná cytologie

Před 14 dny jsem byla na diagnostické laparoskopii která je v pořádku jen s milimetrovými ložisky endometriózy. Když jsem šla na stehy tak na mě čekalo jiné překvapení - prý špatná cytologie hodnoty viru... dostala jsem čípky klion D 100 dle příbalého letáku se zdržuji pohlavního styku. Jsem z toho trošku zmatená, jelikož se snažíme o miminko je riziko že otěhotním a přesto budu nemocná? je teď potřeba nějak podporovat imunitní systém?

Odpověď odborníka:

dobrý den, neměl by být problém s otěhotněním.jezte zdravě, sportujte, tím nejlépe podpoříte organismus.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: