Špatné dýchání

pane doktore,nemůžu se nadechnout,užívala jsem 6let quentiapin na schizofrenii,ted mam jine léky,dusím se když sedím,může to být anafylaxe?v letáčku je napsané,že léky můžou způsobovat špatné dýchání,klepu se a musím zadržovat dech a držím břišní svaly,již14dní beru zoleptil,jak dlouho se udrží v krvi ten quient?byla jsem na prohlídce plic a nic mi nenašly..tak čím to může prosím být?děkuji moc,hrozně se trápím,pane doktore,když jdu tak je to dobré,můj pan doktor psychiatr mi řekl že je to od nervů,ale já se cítím psychicky dobře,tak nevím,prosím pomoc,s pozdravem lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z vaší otázky jsem pochopil, že při pohybu či námaze se vaše potíže zmírňují. Pokud ano, pak se nejedná o anafylaxi , což je závažný stav, který jen tak bez léčby neodezní. Podobné potíže bývají při depresivních stavech, stavech úzkosti či neuroze. Mohly by souviset se změnou vaší léčby. Doporučuji poradit se s vaším psychiatrem.

MUDr. Milan Štěpáník
MUDr. Milan Štěpáník

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: plicní ordinace SOPLITOO s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: