Špatné dýchní a bušení srdce

Dobrý den,jen reaguji na vaší odpoved. Se štítnou žlzou se léčím a ta je pod kontrolou,že to z toho nemam. a na krvi jsem taé byla a anemie je taé vyloučena. takže mi zbýva už jen ten provokační test na astma.když,ale i to se nepotvrdí co by jste mi doporučila? Deuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Bronchoprovokační test může být taky negativní. Pak bych ještě vyloučila případnou embolizaci do plic - užíváte antikoncepci?? Může se vyskoušet nasadit léčbu a pokud by se Vám ulevilo, i to je diagnostický ukazatel. Dále kardiologické vyšetření. Pokud by bylo vše negativní, mohlo by se jednat o možnáneurastenii - ale to opravdu musí být vyloučeno vše výše uvedeno. Pak bych doporučila relaxační techniky....

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: