Špatně fungující ledvina x plodnost

Dobrý den, mám špatně fungující ledvinu, špatné dokrvování končetin a velmi nízkou imunitu. V minulosti jsem prodělala několik silných zánětů ledvin včetně hospitalizace. Má toto všechno vliv na budoucí plodnost? (beru cca 8 let nepřetržitě antikoncepci kvůli pravidelnosti menstruace). Děkuji

Odpověď odborníka:

Toto by plodnost nemělo ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: