Špatné jaterní testy

dobrý den byla jsem na odběrech a vyšli mi tyto hodnoty bil 9,4 b.kont.2,9 alt 7,32 ast 2,96 gmt 0,20 alp 3,83 nato mi dr předepsala 3x2 tbl ursosan a 3x1 tbl essentiale forte n jenže problém je že pokožka mě neustále svědí hlavně v noci nemůžu vůbec spát jaké je to riziko pro plod a je pravda,že se při špatných jaterních testech vyvolává porod?jsem ted 34+1 tt díky za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, svědění je jako průvodní jev zvýšených jaterních enzymů. Máte je zvýšené docela dost, pokud neklesnou, bude nutná hospitalizace a sledování v nemocnici. Kontrola by měla být po cca 2 dnech. Na svědění lze dát Dithiaden 1x1 tbl. Pokud nebude dobrá odezva na léčbu, tak porod bude určitě vyvolán. Zde se jedná nejen o plod, ale hlavně o Vaše zdraví.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: