Špatně srostlá kost?

Dobrý den, mám podezření že jsem si před 4 měsíci zlomila malíček na levé ruce a teď mě to dost bolí,otéká,a mám horší pohyblivost.Jsem už objednaná k lékaři ale bojím se co mě tam čeká.Dle mámy a pár lidí to blbě srostlo tak to prý zlomí a zafixujou ale toho lámání se bojím jak čert kříže :-( Děkuji

Odpověď odborníka:

Rtg snímek ukáže skutečnost, zda bude potřebná úprava. Pokud by se postavení zlomeniny opravdu při nezhojení muselo upravit provede se v místním znecitnění a postup vůbec nebolí. Znehybnění a následná pohybová a fyzikální léčba na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: