Špatně srostlá kost

Zdravím, na začátku sprna (3,5 týdne zpět) jsem na dovolené spadl z kola a odnesl to prostředníček na pravé ruce. Otekl, hrál všemi barvami, nešlo s ním vůbec hýbat. Plánoval jsem s tím po návvratu jít na rentgen. Jenže hned po první noci, kdy jsem si to namazal octanovou mastí se to rapidně zlepšilo, už to šlo natáhnout, otok trochu splaskl, tak jsem to hlupák nechal být, s tím že je to jen naražené a za nějakou dobu se to zahojí. Až do teď se prst celou dobu pomalu zlepšoval, no začalo mi připadat, že to začíná trvat moc dlouho. Po ohmatání nemocného prstu a ohmatání druhého prostředníčku (zdarevého) jsem si všiml, že ze spodu prstu nahmatám na kosti takový výstupek, který na druhém prstu není. Předpokládám, že mi kost špatně srostla. Vynechal bych teď stranou jaký pitomec to jsem. O tom vím, pěkně jsem to zanedbal. Samozřejmě s tím půjdu při první příležitosti k lékaři a případně si budu muset za svojí blbost něco vytrpět, přesto bych předtím rád věděl, co mě čeká. Jak se řeší pokud špatně sroste zlomenina tak malé kosti, jako je ta v prstu na ruce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Petře! Čeká vás rentgenové vyšetření. Pokud vás prst nebolí, jeho hybnost je v pořádku a výstupek vám nepůsobí žádné potíže, není nutné tuto drobnou vadu na kráse nijak řešit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x