Špatné trávení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký by byla možné další diagnozy. Už tři měsíce mě trápí tlaky v břiše, častá stolice většinou spíše kašovitá, časté bolestivé nadýmání. Byla jsem už na Kolonoskopii, výtěrech, krvi a na gynekologii a všechny výsledky byly negativní. Nakonec jsem šla na laparoskopické vyndání apendixu ale obtíže stále přetrvávají. Problémy mě velmi omezují . Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní Kateřino, frekvence a konzistence stolice závisí na příjmu tekutin a složení potravy. Dostatek tekutin a nestravitelných zbytků zvyšují objem a frekvenci stolice a snižují její tuhost. V rámci komplexního vyšetřní zažívacích obtíží Vám doporučuji absolvovat ještě endoskopii horní části zažívací trubice a ultrazvukové vyšetření břicha. V případě negativních nálezů se může jednat o nesnášenlivost některých složek potravy. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: