Špatné trávení po žloutence

Dobrý den. Loni na dovolené v Turecku jsem dostal žloutenku která byla ůspěšně vyléčena ale mám problém z trávením a nadýmáním, moho to být ještě následky onemocnění? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážený pane Ivane, zažívací obtíže mohou po odeznění akutní fáze zánětu jater přetrvávat různě dlouhou dobu. Doporučuji Vám podstoupit klinické, laboratorní a zobrazovací vyšetření k posouzení případných pozdních následků prodělané hepatitidy. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: