Špatné usínání

Dobrý den, mám roční holčičku a problém je s usínáním večer, v postýlce ztropí hysterickou scénu a je schopná brečet třeba i 2 hodiny, na což vážně nemám. Přitom má od narození stejný rituál, místo i čas ke spinkání. Uspávám jí nakonec v kočárku a pak přendavám k sobě. Můj pediatr mi poradil dávat večer před spaním Fenistil 10 kapiček, opravdu to pomáhá, ale já jsem stále na vážkách, zda je to správná volba? Nemohu jí tím nějak ublížit? Jak dlouho ho může užívat? Předem Vám velice děkuji za Váš čas a odpověď.

Odpověď odborníka:

Fenistil se může podávat dlouhodobě, bát se nemusíte. Je dobře, že na vaše dítě alespoň něco zabírá, jsou děti, u kterých nefunguje vůbec nic. Žádný univerzální trik, jak dítě zklidnit a uspat neexistuje. Ale věřte tomu, že to během času přejde samo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: