Špatné užití antikoncepce

Dobrý den, mám takový problém, poslední prášek jsem užila minulou sobotu, tudíž první prášek jsem měla vzít teď v neděli po 7 denní pauze ale užila jsem ho až v pondělí, takže jsem udělala místo 7 denní pauzy 8 denní a nasadila jsem až 9. Takže v pondělí jsem vzala první a v úterý druhý a včera (v úterý ) jsme měli s přitelem sex a evakuoval do mě. Je možnost otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to snížení účinku, otěhotnět teoreticky můžete. Jistě se chraňte kondomem min 7dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: